22. února
24. dubna
Čt |
22. února
St |
24. dubna

Škola čepování piva Pilsner Urquell

Staňte se mistrem čepování piva Pilsner Urquell přímo v Plzeňském Prazdroji. Víte, co je hladinka, šnyt, čochtan a mlíko? Na Škole čepování vás mistr výčepní všechno naučí.

Škola čepování piva Pilsner Urquell

Škola čepování piva Pilsner Urquell

Škola čepování je jedním z nejoblíbenějších zážitků, které Plzeňský Prazdroj návštěvníkům nabízí. Během tohoto cca tříhodinového kurzu se seznámíte s různými styly čepování piva, zkušený výčepní vám ukáže, jak na jejich přípravu, a sami se pivo naučíte načepovat. Na konci školy čepování budete mít jasno v tom, jak správně načepovat "hladinku" a v čem vězí tajemství "šnytu" nebo "mlíka".

V ceně zážitku je také prohlídka pivovaru Plzeňský Prazdroj, občerstvení pivovarským gulášem, neomezená konzumace piva Pilsner Urquell a dárkový půllitr, který si odnesete domů na památku.

Místo na škole čepování si rezervujte předem.

Termíny Školy čepování

Aktuálně vypsané termíny a možnost rezervace Školy čepování najdete na webu pivovaru.

Co zde uvidíte

Místo konání